MassiveBaits Additive - GLM Extract - Ekstrakt GLM
Ekstrakt z Małży Nowozelandzkiej / Massive Baits
MassiveBaits Components Extract GLM
MassiveBaits Liquid - Bio Calanus
MassiveBaits Bulk Amino Bolsena Squid
MassiveBaits Bulk Amino Strawberry Bergamotta
MassiveBaits Bulk Amino Fatal Attraction
MassiveBaits Bulk Amino Marisco
MassiveBaits Bulk Amino Red Monstrum
MassiveBaits Components - Albumina Jajeczna
MassiveBaits Components - Albumina Jajeczna - USZKODZONE OPAKOWANIE
Massive Baits Liquid - Fresh Krill Ekstrakt
Massive Baits GLM Extract additive
GLM Extract Additive to wyprodukowany z mięsa małży Nowozelandzkiej Perna canaliculus, ekstrakt, nadający kulkom niezwykłego profilu smakowo-zapachowego, który karpie kojarzą z naturalnym pokarmem. Ich produkcja polega na niskotemperaturowej obróbce, która umożliwia zachowanie wysokiego poziomu bogactwa odżywczego, witaminowego i aminokwasowego małży. Już 3% udziału w mieszance da doskonałe rezultaty! Do dziś GLM Extract to najlepszy naturalny atraktor karpiowy, który da Twojej przynęcie ten wyjątkowy smak i zapach świeżej muszli. Jako jeden z niewielu produktów posiada w składzie naturalnie występującą betainę.
Specyfikacja produktu:
- Ekstrakt z małży GLM
- Uzyskany w 100% z mięsa małży nowozelandzkiej
- Produkowany w procesie niskotemperaturowym
- Bogaty w składniki odżywcze, minerały i aminokwasy
- Niewielka ilość dodatku znacznie podniesie atrakcyjność kulki
- Świetny dodatek do kulek, gdzie naturalnie występują małże
- Jako jeden z nielicznych posiada w składzie betainę naturalnego pochodzenia
Dozowanie: od 3%
Opakowanie: 100g
Prowadzący sklep internetowy zastrzega możliwość czasowej niedostępności oferowanych towarów w żądanej przez Klienta ilości, kolorystyce lub rozmiarze.
Brak opinii tego towaru.
Zapytaj o MassiveBaits Additive - GLM Extract - Ekstrakt GLM
Wpisz swój adres e-mail, a będziesz informowany o wszelkich zmianach związanych z ceną, dostępnością i opisem produktu. Będziesz również informowany o promocjach produktu lub o wystawieniu produktu na aukcji.