PLN
zaawansowane
    Zaloguj się
    zaawansowane
    Poznaj opinie naszych klientów
    DuBsTeR
    Opinia: 5.0
    Maximálisan meg vagyok elégedve csak ajánlani tudom őket! :) Csütörtökön rendeltem, ráadásul Debrecenbe a csomagot, Kedden már át is vettem, tökéletes csomagolás, szépen minden bele pakolva, ami olyan volt, még külön be lett csomagolva nehogy sérüljön. Rengeteg olyan termékük volt/van ami itthon nem is kapható (még, vagy már), így lesz még a közel jövőben tőlük rendelésem! :D
    Opinie Google
    05.09.2023
    Dariusz
    Opinia: 5.0
    Szybkość realizacji zamówienia, dbałość o klienta (tel z zapytaniem czy wszystko w porządku z otrzymanym zamówieniem), profesjonalne zabezpieczenie przesyłki do wysłania. Jestem stałym klientem sklepu od dłuższego czasu i dotychczas nie miałem powodu do narzekania. Pozdrawiam ekipę!
    Opinie Trusted Shops
    17.08.2023
    Aleksander
    Opinia: 5.0
    Szybko i sprawnie. Wszystko w jednym sklepie. No i co najważniejsze nawet jeżeli się zdarzy reklamacja to nie jesteś sam z problemem. Pomagają i załatwiają od razu bez zbędnej zwłoki i przeciągania terminów. Polecam bo warto.
    Opinie Trusted Shops
    14.08.2023
    Mariusz
    Opinia: 5.0
    Bardzo miła obsługa. Na wszystkie pytania dostałem wyczerpujące i konkretne odpowiedzi. Wysyłka zawsze na czas. Z towarów które kupiłem zawsze byłem bardzo zadowolony. Bardzo podobało mi się to, że konsultanci dzwonią i pytają czy towar został dostarczony bez uszkodzeń. Super sklep.
    Opinie Trusted Shops
    26.07.2023
    Krzysztof
    Opinia: 5.0
    Podoba mi się podejście do klienta, nie traktują ich jak zbędny element ich pracy. Możliwość negocjacji ceny, gra w otwarte karty. Fachowa obsługa, która wie co sprzedaje. Mają wszystko czego karpiarzowi potrzeba. Czasami ciężko się dodzwonić, ale opcja oddzwaniania jest super. Oby tak dalej Panowie. Pozdrawiam
    Opinie Trusted Shops
    28.06.2023
    Paweł K
    Opinia: 5.0
    Robię zakupy w tym sklepie od 12 lat ( mam na koncie kilkadziesiąt zamówień ) i nigdy powtarzam nigdy nie mogłem powiedzieć złego słowa na obsługę klienta i realizację zamówienia :) pakowanie przesyłek to po prostu mistrzostwo świata no i te promocje :) rewelacja szczerze wszystkim polecam!!
    Opinie Google
    19.06.2023
    Dariusz
    Opinia: 5.0
    Takiego sklepu mogą pozazdrościć nawet w Niemczech. Bardzo Szybka dostawa, pełen profesjonalizm. Szeroki asortyment, wszystko pod ręką. Na pewno jeszcze wrócę na zakupy. Sklep godny polecenia. Pozdrawiam, Dariusz.
    Opinie Google
    12.06.2023
    aleq
    Opinia: 5.0
    Wszystko w jednym miejscu od haczyka po skarpetki karpiowe????. Duży wybór Marek karpiowych. No a co najważniejsze miła i sprawna obsługa. Pomagają we wszystkim nawet jak się jest zielonym w danej materii jak szczypiorek. Fajny kontakt z klientem, czujesz się wyjątkowo. Ale jest i mankament - dodzwonienie się. Natomiast obsługa oddzwania sama i kontaktuje się z nami starając się pomóc. Zasady przejrzyste. Jak w danej chwili produkt niedostępny to jest to opisane i podana data po której należy spodziewać się zamówionego produktu. Nie szukam już po innych sklepach bo wiem że tu jestem dobrze obsłużony.
    Opinie Trusted Shops
    08.06.2023
    Patryk
    Opinia: 5.0
    Jest wszystko co potrzebne, szczególnie do karpiowania, nie ma drugiego takiego sklepu o takim asortymencie.
    Opinie Trusted Shops
    22.05.2023
    Kęstutis
    Opinia: 5.0
    I am unequivocally satisfied with Rockworld, although the order had to wait for understandable reasons. The staff kept me updated on the status of the order. Without a doubt I will come back here again.
    Opinie Google
    21.05.2023
    Iwona
    Opinia: 5.0
    Świetny sklep dzięki ludziom którzy tam pracują. Ciągle i bez zmian. Zawsze z tym samym podejściem. Pełen profesjonalizm.
    Opinie Google
    18.05.2023
    Marcin
    Opinia: 5.0
    Super sklep, nie ważne czy dokonujesz zakupów stacjonarnie, czy online, szybka i fachowa obsługa. Duży plus za częste zniżki i promocje. Bardzo duży wybór towaru w niewygórowanych cenach.
    Opinie Google
    18.05.2023
    Marek
    Opinia: 5.0
    Velmi dobré, čekal jsem na věc měsíc, ale to z toho důvodu, že nebyla na evropském trhu, ale byl jsem poté odměněn několika dárky .
    Opinie Google
    18.05.2023
    Roman
    Opinia: 5.0
    Výborná komunikace, rychlá expedice objednávky. Super přístup.
    Opinie Google
    18.05.2023
    Aleksander
    Opinia: 5.0
    Obsługa klienta na najwyższym poziomie. Zawsze pomocni. Pomagają we wszystkich problemach sprzętowych i służą doradztwem np. nagrywając filmik dla klienta który ma problemy z zakupionym nowym sprzętem tak aby rozwiązać jego problem. Cały asortyment w jednym miejscu. Klarownie wytłumaczone zasady, dostępność i terminy dostarczenia zakupionego sprzętu i akcesorii karpiowych. Nie robię już zakupów gdzie indziej bo szkoda czasu i nerwów. Zdecydowanie polecam jako najlepszy i profesjonalny sklep, a przede wszystkim sprzedawców za ich zaangażowanie w budowanie więzi z klientem.
    Opinie Google
    18.05.2023
    Krzysztof
    Opinia: 5.0
    Bardzo miła i fachowa obsługa. Ważne dla wędkarza jest aby można było porównać produkty a w sklepie stacjonarnym jest duży wybór i jest w czym wybierać. Warto przyjechać nawet z daleka na większe zakupy. Pozdrawiam
    Opinie Google
    18.05.2023
    Matěj M.
    Opinia: 5.0
    Super atmosféra v obchodě. O komunikaci netřeba mluvit, když mluvíte česky snaží se a ochotně pomůžou. Za mě parádní přístup.
    Opinie Google
    18.05.2023
    Přemysl
    Opinia: 5.0
    Super... prodejna kde si najde každý to svoje.. většina produktů skladem.. určitě budu navštěvovat pravidelně..
    Opinie Google
    18.05.2023
    Edgaras
    Opinia: 5.0
    I was surprised how fast the order was delivered. It took a bit more than 2 working days to deliver the goods from Poland to Lithuania. The ordered product is also seems to be good.
    Opinie Google
    18.05.2023
    Whiskas
    Opinia: 5.0
    Doporučuji…. Objednal jsem si zboží ( 2 kaprové pruty ) na Libereckou adresu, kdy u nás cena u jednoho prutu byla 3090,- a tam 2300,-. Objednávka i dodání proběhlo do 3 dnů a zboží přišlo nepoškozeno a velmi pečlivě zabaleno. K tomu vždy přidán dárek za nákup. A komunikace v češtině velmi dobrá i s tím, že je možnost nastavit Česky jazyk i česká měna.
    Opinie Google
    10.05.2023
    Daria
    Opinia: 5.0
    Bardzo duży asortyment. Na miejscu mężowi aż się świeciły oczy. Został profesjonalnie obsłużony, dobrany został fajny zestaw wędek i kołowrotków. Ceny nie z kosmosu.
    Opinie Google
    09.05.2023
    Marek
    Opinia: 5.0
    Velmi dobré, čekal jsem na věc měsíc , ale to z toho důvodu, že nebyla na evropském trhu, ale byl jsem poté odměněn několika dárky.
    Opinie Google
    05.05.2023
    Grzegorz
    Opinia: 5.0
    Najlepszy sklep karpiowy, duży asortyment, fachowa pomoc przy wyborze sprzętu. Polecam każdemu
    Opinie Trusted Shops
    03.05.2023
    Johny
    Opinia: 5.0
    Świetny sklep! Obsługa na mega wysokim poziomie ze względu na wydłużony czas dostawy konsultant sam zadzwonił do mnie z zapytaniem czy zmieniamy coś w zamówieniu aby przyszło szybciej czy zostawiamy tak jak jest! Wysyłka szybka sprzęt przyszedł cały i zdrowy!
    Opinie Google
    28.04.2023
    Starsze »
    Nowości » Wyprzedaże » Promocje
    Zapisz się do newslettera i bądź na bieżąco z najlepszymi okazjami!
    Dane kontaktowe

    Sklep stacjonarny:
    ul. Mikołaja 9A,
    47-400 Racibórz
    tel. 883 474 729

    sklep@rockworld.pl pokaż jak dojechać na mapie google

    Sklep internetowy:
    sklep@rockworld.pl https://www.rockworld.pl

    Konto PLN: 51 1140 2004 0000 3102 3558 4460

    Konto EURO: PL64 1140 2004 0000 3812 0174 2683 (BIC: BREXPLPWMBK)

    Konto GB: PL63 1140 2004 0000 3112 0174 3723 (BIC: BREXPLPWMBK)

    Konto USD: PL37 1140 2004 0000 3012 1316 1916 (BIC: BREXPLPWMBK)

    Konto CZK: PL02 1140 2004 0000 3312 1316 1429 (BIC: BREXPLPWMBK)

    Konto HUF: PL39 1140 2004 0000 3012 1316 1783 (BIC: BREXPLPWMBK)

    Carp Coins
    Twoje zakupy
    są bezpieczne

    Copyright © ROCKWORLD - Wszelkie prawa zastrzeżone.
    Wykorzystywanie zdjęć i tekstów bez uzyskania pisemnej zgody zabronione.

    © Rockworld 2004 - 2023
    ROCKWORLD dba o Twoją prywatność!
    Nasza strona korzysta z plików cookies, które pomagają zapewnić Ci bezpieczne i komfortowe warunki podczas wizyt na naszej stronie. Dzięki plikom cookies możemy zrozumieć Twoje potrzeby i dopasować treść reklam do Twoich zainteresowań.

    Będziemy wdzięczni jeśli zaakceptujesz wszystkie pliki cookies, jednak nie jest to konieczne do korzystania ze strony. Możesz rozwinąć zakładkę Ustawienia plików cookies i dostosować swoje zgody do potrzeb.

    Szczegółowe informacje ma temat plików cookies znajdziesz w naszej Polityce Prywatności.
    Prywatność użytkownika
    Nasza strona korzysta z plików cookies, dzięki czemu możemy zapewnić Ci bezpieczne i komfortowe warunki podczas wizyt na naszej stronie. Pomagają nam one również zrozumieć Twoje potrzeby, w tym dopasować treść reklam do Twoich zainteresowań. Więcej informacji
    Cookies techniczne
    Zawsze aktywne
    To dzięki nim nasza strona działa prawidłowo. Techniczne pliki cookies są niezbędne, aby nasza strona mogła prawidłowo funkcjonować. Służą one do zapewnienia Twojego bezpieczeństwa, utrzymania sesji oraz odpowiedniego wyświetlania strony.
    Cookies analityczne
    To dzięki nim dostosowujemy stronę do Twoich potrzeb! Analityczne pliki cookies pomagają nam zrozumieć, w jaki sposób zachowujesz się na naszej stronie, w tym zapamiętać Twoje preferencje, indywidualne ustawienia i wybory. Na tej podstawie wiemy jak ulepszyć naszą stronę i jak rozbudowywać naszą ofertę.
    Cookies techniczne
    To dzięki nim nasza strona działa prawidłowo. Techniczne pliki cookies są niezbędne, aby nasza strona mogła prawidłowo funkcjonować. Służą one do zapewnienia Twojego bezpieczeństwa, utrzymania sesji oraz odpowiedniego wyświetlania strony.