Jetfish Legend Boilie - Bioliver + A.C. Pineapple / N-Butyric Acid
Kulki proteinowe wątroba, ananas i kwas masłowy / JETFISH
Jetfish Legend Boilie - Crayfish + GLM - KRÓTKA DATA WAŻNOŚCI
Jetfish Legend Boilie - Biokrill - KRÓTKA DATA WAŻNOŚCI
Jetfish Legend Boilie - Biocrab + A.C. Biocrab - KRÓTKA DATA WAŻNOŚCI
Jetfish Legend Boilie - Biosquid + A.C. Biosquid - KRÓTKA DATA WAŻNOŚCI
Jetfish Legend Boilie - Yellow Impuls + A.C. Mapple Walnut
Jetfish Legend Boilie - Yellow Impuls + A.C. Mapple Walnut - KRÓTKA DATA WAŻNOŚCI
Jetfish Legend Boilie - Biosquid + A.C. Biosquid - KRÓTKA DATA WAŻNOŚCI
Jetfish Legend Boilie - Seafood - Plum and Garlic
kulki proteinowe Jetfish Legend Boilie Bioliver - Pineapple / N-Butyric Acid
Kulki proteinowe z serii Legend o zapachu wątroby, ananasa i kwasu masłowego. Przynęta, która bazuje na zupełnie nowej mączce z Mauritiusa, nadając jej oryginalny i niepowtarzalny zapach. Uzupełnia go enzymatyczna płynna wątroba wraz z dodatkiem owocowych esencji i kwasu masłowego. Jest to kulka przeznaczona głównie do szybkiego łowienia o natychmiastowym działaniu. Przyjęła się bardzo dobrze przez miłośników zawodów wędkarskich. Miks zawiera minimalną ilość potrzebnego konserwantu.
Cechy produktu:
- Kulki o zapachu wątroby, ananasa i kwasu masłowego
- Bogate w składniki odżywcze
- Intensywny i niepowtarzalny zapach
- Znakomity całoroczny produkt o szybkiej pracy
Dostępne średnice kulek: 12mm, 16mm, 20mm, 24mm,
Opakowania: 12mm - 200g; 16mm - 220g, 900g; 20mm - 250g, 1kg; 24mm - 250g, 1kg
Prowadzący sklep internetowy zastrzega możliwość czasowej niedostępności oferowanych towarów w żądanej przez Klienta ilości, kolorystyce lub rozmiarze.
5 | 1 | |
4 | 0 | |
3 | 0 | |
2 | 0 | |
1 | 0 |
Twoja recenzja może pomóc innym w wyborze!
Zapytaj o Jetfish Legend Boilie - Bioliver + A.C. Pineapple / N-Butyric Acid
Wpisz swój adres e-mail, a będziesz informowany o wszelkich zmianach związanych z ceną, dostępnością i opisem produktu. Będziesz również informowany o promocjach produktu lub o wystawieniu produktu na aukcji.